woensdag 19 augustus 2009


De laatste dagen ben ik tussen de bedrijven door bezig geweest met deze bh.
De cups zijn gemaakt van padding en overtrokken met lycra.








Met dank aan Esther voor het hangertje!

dinsdag 18 augustus 2009

Pruimenjam en -taart

Gisteren heb ik jam gemaakt, van pruimen en ananas.











De overburen hebben een pruimenboom waar wel pruimen aan zitten (die van ons moet nog wat op gang komen) en ik mocht er zo veel afhalen als ik wilde.

Dus heb ik ook nog een pruimentaart gebakken, die heb ik jammergenoeg niet op de foto gezet vóór het proeven en de rest in de vriezer doen.

Hij was wel zo heerlijk dat ik vandaag in de herhaling ben gegaan en een perziktaart heb gebakken.

vrijdag 14 augustus 2009

Thema BH met bandjes

Op het lingeriemaak-forum is op dit moment het online-thema lingerie met bandjes, omdat ik deze onlangs heb gemaakt wilde ik hem toch even showen tussen alle verdere bedrijvigheid door.
Als je inzoomt, zie je dat er net een dikker stuk kant in het tussenstukje zit, zodat het lijkt dat het scheef zit, dat is in het echt niet zo ;-)

Posted by Picasa

zaterdag 8 augustus 2009

"Rooie Hempje", maar dan anders

Vanwege het mooie weer heb ik nog maar een keer mijn "Rooie Hempje" gemaakt, maar dan van katoenen tricot en ik heb het geverfd nadat ik het had genaaid.






Hier dan ook maar even een foto van mijn "officiële" Rooie Hempje, dat ik had gemaakt omdat een paar leden van het ZelfLingerieMaak-forum, waar ik lid van ben, het initiatief genomen hadden tot het Rooie Hempje . Ik hoop wel dat we het komende weekend ook nog wat zon krijgen, want dan gaan we kamperen, aan zee, vandaar ook mijn katoen hemd, die draag ik graag.